10 minuters programmet

Har du 10 min över per dag? Du kan du förbränna fett, få tonade muskler & känna dig 10 år yngre.

Träna hemma effektivt... har du 10 min över per dag?

...I så fall kan jag hjälpa dig förbränna fett, få tonade muskler & känna dig 10 år yngre - helt utan träningsredskap eller gymkort!

Men denna nya '10 minuters-metod' kan du välja att tappa 5-10 kg fett vart du än befinner dig. Allt du behöver offra är 10 min varje dag för att öka din fettförbränning hela 48-timmar efter träning.

Vet du varför de flesta träningarna aldrig blir av?

 1. Man har inte tid för dem! Det spelar ingen roll om du har de bästa träningsredskapen eller det dyraste gymkortet när du ändå aldrig har tid för träning.
 2. Man vet inte vart eller hur man ska börja.
 3. Man är osäker och vill inte synas bland andra på gymmet
Är du en av dem som känner dig träffad av punkterna ovan?

Då ska du fortsätta läsa för jag har riktigt goda nyheter att berätta…

Nicolas Fiori heter jag och har nu ägnat mig åt att hjälpa människor gå ner i vikt och förbränna fett sedan 2009. Jag har arbetat med över 500 klienter under denna tid, driver ett nyhetsbrev med över 23.000 prenumeranter inom fettförbränning och är även grundaren till bästsäljaren online ”Maxa din fettförbränning”.

Kan 10 min. träning ersätta ett 30-60 min. pass?

Här är ett exempel på "Efterbränningseffekten" som kan bli med högintensitetsträning (HIIT)

Utförd studie på korta intensiva träningspass

En studie som gjordes i USA 1999 undersökte ifall korta intensiva träningspass kunde ha lika goda hälsoeffekter som 30-40 minuters träningar tre gånger i veckan.

I studien deltog ca 40 personer som tränade 5 gånger per vecka, 10 min varje pass under en tre veckors period. Totalt 15 stycken 10 minuters pass under denna period.

Träningarna bestod av en kombination av korta intensiva styrketränings- och kondition övningar.

Studien visade följande resultat:

 • Ökad hormonell effekt som gav högre fettförbränning hela 48 timmar efter träningen.
 • 10-15% bättre kondition
 • Ökad styrka och muskeluthållighet med 40-100%
 • Kraftigt minskad kolesterol - vilket innebar att risken för att drabbas av hjärt-& kärlsjukdomar minskade i genomsnitt med 20-40%
 • Att intensitet är viktigare än duration (hur länge du tränar)
*The Spark – American Heart Association, Dr. Glenn Gaesser (exercise physiology, Univ. of Virginia)

Konceptet visade sig vara väldigt enkelt och innehåller egentligen inte några revolutionerande övningar. Allt handlade om att göra MYCKET ARBETE på KORT TID! Att det är viktigare att du tar i ordentligt en kort tid än att du går på halvfart i 30-60 min.

Detta kallas för HIDT (High Intensity Density Training)

Du har säkert hört talas om HIIT (High Intensive Intervall Training) förut som går ut på att träna högintensivt med kort vila. Detta är nästan samma sak fast man lägger till ett element, alltså TID! Alltså att utföra flera högintensiva övningar med kort vila på väldigt lite tid.Det är inte svårare än att följa denna formel:

 • Utför stora övningar som involverar stora muskelgrupper
 • Ha väldigt kort vila mellan set och övningar
 • Förbättra prestationen från pass till pass
Denna undersökning kommer med väldigt goda nyheter för många. I mitt yrke jobbar med många som har väldigt begränsad med tid och vi vill ju göra det som ger bäst effekt på minimal tid.

Jag har därför valt att sätta ihop ett hemträningssystem kallat ”10 minuters programmen” som maximerar din fettförbränning på minimal tid. 

Hur skulle det kännas för dig om du…

 1. Åtta veckor från nu hade den slanka tonade kroppen du längtat efter?
 2. var hälsosam och energisk så du kan ha mer energi både på ditt jobb och med din familj?
 3.  kunde få allt det här utan att spendera timmar på träning och tusentals kronor på gymkort?

Vad "10 minuter" om dagen kan göra för dig?


 • Du får hela kroppen tränad på endast 10 minuter.
 • Du får en efterbränning upp till 38-48 timmar efter träning.
 • Du kan träna hemma utan dyra gymkort och träningsredskap.
 • Du kan tappa +5 kilo redan första 30 dagarna.
 • Du får massa hälsofördelar som sänkt kolesterol och minskad risk för hjärt-och kärlsjukdomar.

Vad du får i programmet ”10 min om dagen”:

Förutom själva 10 minuters programmet som består av 7 stycken 10 min hemträningsprogram med full fokus på fettförbränning. 
Så får du även några extra bonusprodukter när du handlar idag.

BONUS: 5 extra specialprogram

 • 10 min Cardio
 • 10 min Överkroppdominant
 • 10 min Bendominant
 • 10 min Magdominant
 • 10 min Bröstdominant

BONUS: 5 min. Metabolisk Träning

Korta intensiva 5 minuters program du kan köra som extra efter dina 10 minuters program om du finner dem lite lättare efter ett tag. Alternativt fungerar dem som snabba och effektiva fettförbrännande program som ökar din efterbränning i timmar efter passet.

Ta 30 dagar för att avgöra om detta är rätt för dig!

Jag är villig att låta dig provköra ”10 minuter om dagen” under hela 30 dagar innan du beslutar om det är rätt för dig. Gå igenom hela kursen om använd programmen. Du gör investeringen idag, men om du inte är helt nöjd med de resultat du får så behöver du bara skicka oss ett email så återbetalar vi dig direkt. Detta gör det helt riskfritt för dig.

Starta programmet!

Vad andra säger om mina 10 minutersprogrammen:

'Jag jobbar själv som Personlig Tränare och som PT ska man ha en bred övningsbank för att göra träningen så rolig som möjlig för sina klienter. Så jag bad Nico om hjälp med ett enkelt program. Vi körde en cirkel med 5 olika övningar i intervaller som ökade pulsen och styrka. Jag har själv kört detta program med flera av mina klienter som fått väldigt bra resultat. Det tar ca 10 minuter per cirkel och med en hög intensitet räcker det. Du kan enkelt göra hemma eller när du reser!' 
Karin, Personlig tränare, Vällingby
”Jag tappade 5 kilo redan de två första veckorna. Jag tror en stor del av framgången bestod av att man tänker att de bara tar ca 10 minuter. Då utför man det jämfört med att dra till gymmet som totalt tar ca 2 timmar innan man är hemma igen.” 
Andreas Eriksson, Göteborg
Starta kursen!

Lycka till önskar Nico, PT

Studier har bevisat att du kan förbränna fett med endast 15, 10 och till och med 5 minuters högintensiva träningar. Det bästa av allt är att du kan göra det hemma utan redskap krångliga redskap och dyra gymkort.

P.S. Du får i ”10 minuter om dagen” steg för steg träningsprogram som ökar din fettförbränning hela 48 timmar efter träning. Om du inte får resultaten du önskar eller känner att träningsprogrammen inte är något för dig så har du 30 dagar pengarna tillbaka garanti.

Starta programmet!

Kom i din bästa form någonsin - hemifrån

Träning- och kostprogram online skapade av Personliga tränare och Fitnessinstruktörer