Allt under 101 kalorier by Fitnesskurser

Allt under 101 kalorier

Laga läcker mat som innehåller mindre än 101 kalorier!

"Laga läcker mat som innehåller mindre än 101 kalorier!”

Ja, hur otroligt det än låter så är det sant. Nu kan du laga goda, nyttiga och GI-anpassade rätter som endast innehåller 101 kalorier eller mindre. Precis som Anna Skipper och andra hälsomänniskor.

Bäst av allt: Så fort du börjar använda de här recepten går du ner i vikt och får energi som håller i sig hela dagen”

Från: Amatörkocken, Göteborg

Du har säkert ingen aning om vem jag är eftersom jag är en helt vanlig person som du.
Jag har precis blivit mamma till en underbar liten flicka och försöker nu efter graviditet och förlossning komma tillbaka till min gamla form och tappa babyvikten.

Om du ger mig 5 minuter av din tid så ska jag visa dig hur du kan laga nyttig och god mat som bara innehåller 101 kalorier eller mindre per portion.För nio månader sedan började jag förbereda recept som skulle hjälpa mig att återfå min gamla form efter graviditeten.

Maten vi lagade smakade inte speciellt gott och dessutom var den inte speciellt nyttig. Portionerna var för stora och vi åt alldeles för sällan. Nu fick det räcka!

Som sagt var fick jag nog. Jag bestämde mig för att jag skulle lära mig att laga god mat. Och den skulle inte bara smaka gott, den skulle vara nyttig och innehålla de näringsämnen vi behöver.

Dessutom skulle maten ha det där lilla extra som får familj och vänner att säga:
”Mmm … det här var verkligen gott! Det var en bra portion, jag blev lagom mätt! Det här känns fräscht och nyttigt..”

"Hur jag upptäckte hemligheten med att laga god & nyttig mat som innehåller 101 kalorier eller mindre"

När jag väl börjar med något så är jag ganska envis av mig. Vilket jag hade användning för när jag bestämde mig för att lära mig laga nyttig mat. Jag har experimenterat så mycket att köket ibland känns som mitt andra hem.

Jag pratade med kostexperter och personliga tränare för att få dem att avslöja sina hemligheter. Jag surfade runt och samlade på mig recept på nätet i minst en timme varje dag under nästan sex månader (man har gått om tid när man är gravid).

Efter att ha inhandlat en köksvåg började jag experimentera. I början blev det mesta katastrof, det är svårt att laga mat med reducerat fett och kolhydratsinnehåll. Men efter ett tag började rätterna att smaka allt bättre. 

Av en tillfällighet så pratade jag med en kollega som är duktig på att laga mat. Hon lärde mig ett knep som gjorde att nästan all mat jag lagade blev riktigt god! Jag började få beröm för min matlagning vilket gjorde att jag fick ett ännu bättre självförtroende i köket. Jag vågade prova fler spännande rätter och de blev också väldigt uppskattade.

"Här är mina kalorisnåla recept"

Dessutom lyckades jag få ner kaloriintaget till från ca 400 kalorier till 101 kalorier per portion eller ännu mindre!
Det handlade helt enkelt om att väga ingredienserna och plocka bort onödiga delar i själva matlagningen och byta ut mot andra.

Idag, två månader efter min förlossning har jag tappat mina babykilon och är nu tillbaka på min startvikt. Det är inte tack vara träning jag lyckats med denna bedrift (finns ingen tid för det) utan enbart tack vare balanserad och hälsosam kost.

En kväll när jag hade lagat underbar Rostbiffsallad (som bara innehåller 97 kalorier) så sa min kille, ”Du kanske ska ge ut en receptbok?”.

Och nu är boken klar! Nu kan du också laga god, nyttig och hälsosam mat som innehåller max 101 kalorier per portion. Men det är inte allt.

Jag upptäckte en annan sak under tiden som jag gjorde research för boken…

Varför de flesta misslyckas med att gå ner i vikt

När jag gjorde research för den här boken ville jag inte bara att recepten skulle vara goda och lätta att tillaga. De skulle även vara nyttiga och hjälpa mig och andra att gå ner i vikt. Därför pratade jag med läkare, dietister, personliga tränare och andra experter på att gå ner i vikt.

Vet du vad jag upptäckte?

Jo, en sak som inte någon pratar om men som är hemligheten till att gå ner i vikt och behålla vikten för alltid. Skälet till att de flesta dieter misslyckas är att folk tvingas äta mat de inte gillar.

De som går ner i vikt och lyckas behålla en smal, snygg och hälsosam kropp är de som gör små förändringar i den mat de älskar. Vad som händer annars är att de tröttnar och trillar tillbaka i dåliga matvanor.

Den riktiga hemligheten till att gå ner i vikt för alltid är att laga god, nyttig mat snabbt. På så vis tröttnar du aldrig på din matlagning – tvärtom!

Du ser fram emot den varje dag. Detta är nyckeln till bättre attityd och motivation.
Gott. Lättlagat och nyttigt. Från hela världen!

Min nya och uppdaterade e-bok heter som sagt ”Allt under 101 Kalorier" och titeln håller vad den lovar. Alla recept innehåller max 101 kalorier per portion. Inspirationen till de goda och nyttiga recepten kommer från världens alla hörn.

Här är en liten smygtitt på några av rätterna i receptboken:

 • Rostad zucchini – Färsk zucchini med vitlök kombinerad med ingredienser du hittar i alla matvarubutiker. Smakar precis som om du befann dig på en karibisk ö!

 • Den perfekta salladen. Idag bjuds du på färsk rostbiffsallad! En enkel och lättlagad rätt som innehåller endast 97 kalorier per portion.

 • Nyttig kycklingsoppa. Varsågod – en enkel, billig och läcker rätt som jag lärde mig av en kostexpert. Innehåller 99 kalorier per portion, man kan unna sig två!

 • Den klassiska stekta kycklingen! Mums! säger jag bara om den här rätten. Enkel att tillaga. Serveras med en sås så god att det börjar vattnas i munnen på mig bara jag skriver om den. Består av 6 enkla ingredienser och innehåller 89 kalorier per portion.

 • Quiche - 97 kalorier! Här har du en äkta boliviansk nationalrätt, smakrik, stark och lättlagad. Självklart med ingredienser du hittar i alla matvarubutiker. Passar perfekt i lunchlådan om något blir över.

 • Spagetti aglio-oglio. Den här rätten åt jag första gången hos en god vän. Jag bad om receptet och gick hem i köket och experimenterade och vips hade jag lyckats. Fortfarande lika god men innehållande endast 100 kalorier.

 • Kyckling Fajitas direkt från den karibiska övärlden! Tänk dig en stor härlig strand med vågor som långsamt skvalpar in. Du sitter på en liten lokal restaurant mitt på stranden med en kall öl i handen när kocken serverar fajitas med rödlökssalsa! 
  Stranden, vågorna och den karibiska stämningen får du klara dig utan, men ankan innehållande endast 98 kalorier har du på tallriken i ett nafs. Smaklig måltid!

 •  Vegetarisk ratatouille! Här har du en exotisk rätt som ger mersmak. Alla som jag bjudit den på har frågat efter receptet.

 • Persisk tomat & gurksallad. Snabbt, enkelt och nyttigt, Kan de bli bättre?! 68 kalorier och den har aldrig varit godare!

 • Och många, många fler snabba, nyttiga och lättlagade rätter från hela världen

Specialerbjudande till dig som beställer idag!

För några månader sen, var jag och min pojkvän på ett hälsospa. Hela helgen bestod av nyttig mat och aktiviteter i hälsans tecken. Maten var suverän och vi var båda förvånade över att den kunde vara så nyttig. Notan för besöket blev också utöver de vanliga, ungefär 1400 kr per middag!

Aj, aj, aj det kändes i plånboken. Självklart ska man unna sig nåt extra ibland.

Eftersom vi hade årsdag och snart skulle bli föräldrar var det väl värt pengarna. Men tänk vilken stor plånbok du skulle vara tvungen att ha om du skulle äta där varje dag. Med min nya bok 'Under 101 Kalorier' lagar du lika bra och nyttig mat som en duktig kock.

Naturligtvis påstår jag inte att du kommer bli en storlek 36 bara för att du provar mina recept.

Det skulle vara en överdrift. Men mitt löfte till dig är att när du läst och provat rätterna i min bok lagar du nyttig och hälsosam mat som hjälper dig att gå ner i vikt och komma i form.

Sedan när du har övat några gånger kommer du att laga mat som en stjärnkock. Både nyttig och god och innehållandes mindre än 101 kalorier. Du kommer att märka skillnaden och återfå din energi!

För att du ska komma igång så snabbt som möjligt har jag ett mycket förmånligt specialerbjudande till dig när du beställer boken idag.

Som du säkert förstår har jag lagt ner mycket tid, svett och tårar för att testa alla recept och få ner kaloriinnehållet till endast 101 kalorier eller mindre per portion.

Beställ idag så får dessa bonusprodukter helt utan extra kostnad!

Som du redan har sett är 'Allt under 101 Kalorier' fullpackat med recept som du inte hittar någon annanstans. Trots detta vill jag göra ditt erbjudande ännu bättre.

Beställ boken idag så får du de här två bonusprodukterna helt utan extra kostnad.

Desserter under 101 kalorier

Nu är det okey att äta efterrätt!

Inte trodde du väl att du kunde äta efterrätter och ändå gå ner i vikt.
Smaskiga efterrätter för både fest och vardag. 
Alla innehållande endast 101 kalorier eller mindre per portion. Vi är bara människor och ibland är vi sugna på något extra. Låt då detta bestå av härliga desserter och kakor innehållande endast 101 kalorier eller mindre.

 • Kakor och rulltårta innehållande 101 kalorier eller mindre
 • 2 smaskiga desserter som tillfredsställer sötsuget.
 • Lättlagade och billiga GI- desserter som imponerar påaring; dina vänner.
 • Plus många fler goda och hälsosamma desserter.

Frukostar under 101 Kalorier

Frukost är måltiden vi svenskar slarvar med mest. De flesta äter saker som inte ger energi utan gör oss trötta och dåsiga. 
Tokigt eller hur! 
'Allt under 101 Kalorier' är en bok som du kommer att använda om och om igen. Du kommer att prata om den. Rekommendera den till vänner. Och använda under hela ditt liv. Det är en bok som du kommer att ge till dina barn så att de också kan laga nyttiga, goda och kalorisnåla rätter precis som du.

Det är därför som jag garanterar boken för alltid. Om du, dina barn eller dina barnbarn på något sätt, någon gång inte är helt nöjda så ger vi pengarna tillbaka.

Men jag tvivlar på att du någonsin skulle vilja ha pengarna tillbaka. Du kommer att ha så kul när du äter nyttig mat. Stråla av stolthet när familj och vänner berömmer din hälsosamma livsstil och nya figur.

Redo för "Allt under -101 Kalorier"?

Ja absolut!,

 • Jag vill laga nyttiga måltider innehållande 101 kalorier eller mindre. Jag betalar bara 195 kr för e-boken Under 101 Kalorier.

 • Dessutom får jag bonusprodukterna ”Frukostar under 101 Kalorier” och ”Desserter under 101 Kalorier” (Totalt värde 158kr)

 • Jag förstår att min beställning görs genom en säker server. Och att jag kan ladda ner min e-bok direkt efter att min beställning är klar, även om klockan är 02.00 på natten.

 • Jag är även medveten om att jag får pengarna tillbaka om jag på något sätt inte är nöjd med ”Allt under 101 Kalorier”. Kräver jag pengarna tillbaka så behåller jag bonusprodukterna som tack.

 • Så snart min order blivit godkänd kan jag själv enkelt ladda ner min kopia av e-boken.

Får du några problem med din beställning eller har andra frågor kontakta oss här

Glada hälsningar
Amatörkocken (i samarbete med Fitnesskurer.se)
Ladda ner alla recepten

Kom i din bästa form någonsin - hemifrån

Träning- och kostprogram online skapade av Personliga tränare och Fitnessinstruktörer