Desserter du kan äta med gott samvete by Fitnesskurser

Desserter du kan äta med gott samvete

Hur du kan äta desserter och gå ner i vikt samtidigt!

Bakelser och desserter är inte förbjudna även om du är ute efter en kost som är bra för din hälsa och hjärta. Det handlar bara om att välja lite bättre. Skulle inte du älska att kunna tillfredsställa ditt begär för läckra desserter, UTAN att förstör din diet eller kost?

Smakprov på innehållet

Det finns idag väldigt många välsmakande och nyttiga alternativ, om du bara kan lyckas kombinera dessa på rätt sätt så kommer du inte märka skillnad på smaken - men definitivt på vågen!

Vi har nu samlat i hela 78 recept av våra absolut bästa välsmakande och nyttiga desserter som du kan äta med gott samvete. Receptsamlingen är uppdelade i följande 8 kapitel:

Läckra nyttiga kakor

Jag älskar dessa kakrecept så mycket att vi gjorde flera satser av dem och hade dem på min väns bröllop! I detta kapitel hittar du bl.a. de hälsosammaste choklad-chip kakorna NÅGONSIN.

Små goda smakbitar

I detta kapitel får du en smakupplevelse som liknar den från ett riktigt delikat konditori. Hela ditt hus kommer få en underbar doft när du snabbt och enkelt lagar dessa läckra små bakverk.

Bars & Rutor

De här bitarna är super enkla att göra. Allt från frusna godsaker till delikata brownies som vi bakar vi så fort vi blir chokladsugna.

Mousse & Glass

Här hittar du mousse som är ett säkert kort hos kaffeälskare och lite lättare traditionell. Du behöver ingen glassmaskin för att göra denna goda glass som du kan förvara i frysen om du eller dina gäster blir sugna.

Tårtor & Pajer

När du serverar dessa kommer de tillbaks för en andra omgång. Missa inte frukttårtan som är så mycket godare än den man köper i affären (som innehåller massa socker och konserveringsmedel).

Munkar, bröd & muffins

Dessa bakverk här är perfekta att ha med på vägen. De är lätta och fluffiga och reser sig och smakar som typiska muffins. Succé till frukost eller en kopp kaffe.

Garneringar & pajskal

Här hittar du hur du gör egen Nutella (utan transfetterna) och hur du verkligen får fram nötsmaken. Du hittar mjölfria skal som funkar bra med vilken paj som helst. Perfekt och nyttigt som en knaprig bas till de flesta pajer.


Drinkar & Shakes

Börja göra dina egna shakes som håller din ämnesomsättning hög och som snabbar på din återhämtning i timmar efter träningen. Det är superenkelt med shakerecept som innehåller alla de rätta ingredienserna.

Vad du kommer att upptäcka

Vet du om att du faktiskt kan "äta kakan och ha det roliga kvar"? Här är några saker som du kanske inte känner till när det gäller desserter.
Uteslut inte goda desserter

Receptboken på denna sidan består av en samling utav våra allra godaste och nyttigaste desserter som du innan bara kunde drömma om att få äta med gott samvete.

De förstör inte din diet/kost

Våra desserter innehåller bra ingredienser, proteiner och nyttigt fett istället för en massa socker (som gör dig fet).

Det gäller att välja rätt

Det finns idag väldigt många välsmakande och nyttiga dessertalternativ, om du bara kan lyckas kombinera dessa på rätt sätt så kommer du inte märka skillnad på smaken -men definitivt på vågen!

Hämta ALLA 78 recept för endast 195 kr (inkl moms)!

Starta kursen!
"Enkelt & Suppergott" Dessa recept är fantastiska! 
De var lätta att göra och jag gilade verkligen att all näringsinformation finns med plus att jag som är gluten intolerant hade ett många recept att välja på - tack!
Linda Nilsson

Vad ingår?

File Icon 8 filer Text Icon 9 textfiler

Innehåll

Introduktion
Välkommen
Kakor
Ladda ner - Nyttiga kakor
2 MB
Små smakbitar
Små smakbitar
Ladda ner - Små smakbitar
1 MB
Bars & rutor
Bars & Rutor
Ladda ner - Bars & rutor
900 KB
Mousse, pudding & glass
Mousse & Glass
Ladda ner - Mousse & glass
1000 KB
Tårtor & Pajer
Tårtor
Ladda ner - Tårtor
2 MB
Munkar, Bröd och Muffins
Muffins & Munkar
Ladda ner - Munkar & Muffins
800 KB
Garnering & Skal
Garnering & skal
Ladda ner - Garneringar & Skal
900 KB
Heta Drinkar och Kalla shakes
Drinkar & Shakes
Ladda ner - Drinkar & Shakes
400 KB

Kom i din bästa form någonsin - hemifrån

Träning- och kostprogram online skapade av Personliga tränare och Fitnessinstruktörer