TOTAL BODY CHALLENGE by Fitnesskurser

TOTAL BODY CHALLENGE

Du är bara 4 veckor borta från den bästa versionen av dig själv

Återställ din kropp. Starta ditt liv fullt ut!

🚷Sluta med komplicerade träningsprogram och dieter, börja med ett enkelt 4-veckorsprogram som verkligen fungerar i verkliga livet.

🚷Slipp ändlösa timmar på gymmet eller löpbandet, använd istället effektiva 20 minuters pass några gånger i veckan för bättre resultat.

🎉Det bästa av allt är att du hinner köra träningspassen enkelt hemifrån eller var du än befinner dig. 

Kicka igång din förbränning, styrka och rörlighet!

🕰️ Glöm långa väntetider och överfyllda träningssalar: Träna bekvämt hemifrån i ditt egna vardagsrum (du behöver inte packa upp och ner någon gymväska).

💸 Skippa dyra personliga tränare och studios: Här får du tillgång till de mest effektiva träningsprogrammen du behöver för en bråkdel av priset. Programmen du kan återanvända hur många gånger du vill!

🤷Ingen mer förvirring eller missförstånd: Linda börjar varje pass med att förklara precis vad du skall göra och sedan kan du enkelt följa med och ser du skall göra. 

🗓️ Noga utvalda träningspass: som bygger på varandra och tränar dig i rätt ordningsföljd. Slösa inte mer tid med slumpmässiga träningsprogram från YouTube.

🔥 Intensitet istället för förvirring: Utför ditt träningspass på endast ca 20-25 minuter per dag!

💓Låt oss få presentera vårt nya program - TOTAL BODY CHALLENGE - 4 veckor till den bästa versionen av dig själv!

Du får snart reda på precis vad programmet innehåller när du beställer idag - men först...

Varför träna med Linda "Energy" Eliasson?

Linda "Energy" Eliasson bor och arbetar sedan 8 år tillbaka på ön Koh Lanta i Thailand. Hon arbetar på heltid med träning, coaching, föreläsningar och olika gruppträningar. Hon är flitigt anlitad och uppskattad här är lite bilder från hennes pass och träningar. Nu kan du få tillgång till alla hennes populära klasser online bekvämt hemifrån utan att boka resa till Thailand :)

(här nedan kan du b.la. se @katrinzytomierska anlita Linda under sin semester i Thailand)

TOTAL BODY CHALLENGE - Vecka 1

Träningspassen vecka 1


📹Helkropp Jumpstart (30 min) lägger grunden för programmet. Du kommer att jobba med flera övningar i 30 sekunders intervaller. Här kör vi ben, kondition, överkropp och avslutar med core/mage i en perfekt kombo.

📹Ben & Rumpa Booster (20 min) är ett effektivt pass för att få upp flåset snabbt, samtidigt som du tonar ben och rumpa.

📹Core i parken (20 min) är programmet för en stark mage och core är en stomme i ett välbyggt träningsprogram. Här får du köra flera av Lindas bästa övningar.

TOTAL BODY CHALLENGE - Vecka 2

Träningspassen vecka 2

📹Total Body Fatburn (20 min) är ett konditionspass för hela kroppen. Här kommer du varva 6 olika övningar med 40 sekunders intervaller som sätter fart på förbränningen långt efter passet.

📹Det mysiga Core passet (25 min) är ett träningsprogram där du jobbar med lite lättare övningar och med fokus på stabilitet och rörlighet.

📹Överkropps Fokus (20 min) är ett snabbt och effektivt program för överkroppen. Du kommer träna i två block bestående av 4 olika övningar vardera.

TOTAL BODY CHALLENGE - vecka 3

Träningspassen vecka 3

📹Move That Body (30 min) är också ett konditionspass för hela kroppen. Här kommer du få en serie av övningar som verkligen får igång pulsen och som håller igång din förbränning många timmer efter passet.

📹Crazy Core trappan (25 min) består av 6 olika övningar som du kör i olika tidsintervall som i en "trappa". Linda visar dig här vägen till stark och slank mage.

📹HIIT Cirkelträning (30 min) är ett högintensivt och svettigt träningsprogram som består av 8 noga utvalda övningar som körs med intervaller för bäst resultat. 

TOTAL BODY CHALLANGE - vecka 4

Träningspassen vecka 4

📹Happy Circle (30 min) är en cirkelträning som du kommer att klara av om du har hängt med de första veckorna. Det är nu kroppstransformationen startar på allvar.

📹Tabata Core (20 min) är ett träningsprogram med full fart och intensitet genom hela passet. Här arbetar du i 20 sekunders intervaller med fokus på magen.

📹Core Puls (20 min) är ett snabbt och effektivt program för midja, rygg och mage. Du kommer köra lite lättare övningar men med lite högre puls.

När du beställer programmet idag får du även tillgång till dessa bonuspass utan extra kostnad (värde 395 kr)

Bonus #1 - Glada Höfter

Här får du tillgång till en videoserie bestående utav 5 olika program med fokus på att göra dina höfter glada. Dessa korta pass kan du lägga till direkt efter dina andra träningsprogram från TOTAL BODY CHALLENGE om du vill eller köra separat när det passar dig.

Bonus #2 - Effektiva Rumppasset

Detta effektiva ben & rumpa pass är perfekt att lägga till på några av dina vilodagar för veckan. Det är med dessa bonuspass som du hela tiden utmanar kroppen och tar den förbi platåer till nästa nivå.

Bonus #3 - Core Bonanza

Här har du ett grymt 14 minuters pass med 8 övningar som du kan köra separat eller som "finisher" direkt efter något av standardprogrammen under veckan. Är du ute efter en snygg och slank midja så är detta passet för dig!

Prova alla träningsprogrammen i 30 dagar, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!


Vi har en filosofi, om vi inte kan förändra ditt liv till det bättre, förtjänar vi inte dina pengar. Så om du har kört programmen så som Linda visar, om du inte efter det känner dig piggare, gladare och har mer energi efter 4 veckor så får du pengarna tillbaka.

Vi erbjuder 100% riskfri pengarna tillbaka garanti 30 dagar. Det betyder att när du köper programmet Total Body Challenge idag får du direkt tillgång och du kan komma in på medlemssidan och starta alla träningsprogrammen och bonuspassen..

För att vara berättigad till denna riskfria garanti måste du ha utfört minst 75% av träningsprogrammen inom dessa 30 dagar. Om du fortfarande inte ser positiva förändringar i ditt liv, så kan du kontakta oss med det du har gjort så kommer vi återbetala dig .

Starta Total Body Challenge idag!

Klicka på knappen nedan för att beställa programmet och registrera dig på medlemsplatsen (tar ca 1 minut).

Tips: Om du redan är medlem eller har köpt kurser tidigare så loggar du lättast in på ditt konto och därefter beställer programmet (så har du alla dina Fitnesskurser samlade på ett ställe)
Starta programmet!

Vanliga frågor

Behöver jag några speciella träningsredskap? 

Nej! Du behöver bara din kropp och ett golv! Du kommer inte att behöva några speciella träningsredskap, lyxigt gym, tunga vikter eller dyra personliga tränare. Du kommer att se några träningspass med gummiband och yogamatta, men dessa är inte nödvändiga.

Hur lång tid tar det för att se några resultat?

Du kommer att känna hur musklerna som arbetar och förbränning kickar igång redan efter din allra första träning. 

Du kommer att känna en förändring i din energi, minskat sötsug och minskad uppblåshet efter en dag eller två efter att följt träningsprogrammen. Efter fyra veckor ser du märkbara förändringar i styrka, kroppsmått och definition. 

Är den här investeringen rätt för mig?

Det är bra att du är kostnadsmedveten och det är av de största fördelarna med alla våra program just för att du inte behöver speciella träningsredskap, gymkort eller PT-timmar.  

Men du kommer också att undvika vanliga fel som många gör när de kör sina övningar. Du betalar bara ca 10 kr per dag under dessa 4 veckor! De flesta kör detta 4 veckors-program under 8 veckor då är kostnaden bara 5 kr per dag. 

Men ännu bättre är att du har tillgång till programmet hur länge som du vill vilket innebär att du kan köra det flera gånger per år och i flera år utan att betala något mer som för alla våra Fitnesskurser.